ŠEST PUNIH GODINA NAŠE HALE U KOŠUTNJAKU

Pre tačno 6 godina, 07.09.2013. otvorili smo našu prelepu halu u Košutnjaku. Preduzeće Gramis, koje je i otac i majka košarkaškog kluba Žarkovo, rešilo je da obezbedi krov nad glavom svom mezimčetu i za tu lokaciju su izabrali možda najlepše mesto u Beogradu sa sprovođenje sportskih aktivnosti – Košutnjačku šumu. Nekadašnje plodne njive porodice Spasenović, tada zarasle u korov i strnjiku, polako su pretvorene u sportske terene za druženje mladih. Kako je Gramis građevinsko preduzeće, koje više nego uspešno opstaje na tržištu već 27 godina, niko nije ni sumnjao da će košarkaški klub dobiti pravu lepoticu, u građevinskom i arhitektonskom smislu. Već 6 godina nema dana da ne osetimo ponos zbog lepote i funkcionalnosti našeg objekta i svakodnevnih pohvala naših klijenata. Najveće zadovoljstvo nam čini kada vidimo iznenađenje kod novih korisnika koji su u čudu kada čuju da je hala stara već punih 6 godina a njima i dalje sve izgleda kao novo. Za to su zasluženi svi zaposleni u KK Žarkovo i u firmi Gramis ali i naši korisnici koji su, uglavnom, svi tu od prvog dana otvaranja hale i koji se prema njoj odnose kao prema svojoj kući. Na takav odnos smo veoma ponosni i srećni jer nam je to upravo i bio cilj – da pored košarkaša i ostali korisnici imaju osećaj da su sa našom halom dobili siguran sportski krov nad glavom.

Od 2013 godine, i otvaranja hale, uspeli smo da joj još više podignemo kvalitet i funcionalnost. Nekadašnja sala sa veštačkom travom, u kojoj je mogao da se upražnjava samo mali fudbal, pretvorena je u multifunkcionalnu salu u kojoj se sada pored futsala igra i košarka, atletika a u hladnija vremena u njoj treniraju tenis i budući Đokovići. Da teniseri ne bi morali na proleće da idu iz svoje kuće napravili smo im i 2 šljakana terena, odmah uz našu halu, a igranje tenisa u ambijentu košutnjačke šume je nestvaran i neponovljiv doživljaj. Zbog malera vam nećemo otkrivati naše buduće planove vezane za halu ali možemo da vam obećamo da će ponuda naše hale veoma uskoro biti još bogatija i privlačnija.

Svim našim korisnicima i prijateljima, kao i igračima, članovima i zaposlenima u KK Žarkovo i GP Gramis, želimo srećan šesti rođendan i da zajedno u zdravlju i veselju proslavimo još puno puno narednih!